zondag 1 september 2019

Pijnstilling steeds ingewikkelder

Fenytoine creme als opiaat alternatief!
Het is duidelijk dat pijnstillers steeds ingewikkelder wordt. Of beter gezegd we begrijpen steeds meer dat pijnstiller in ingewikkeld is.

In de NRC van eind augustus een groot artikel over een Nederlandse epidemie van bijwerkingen door opiaten. De onderzoekers van het gebruik van pijnstillers roepen op om een Nederlandse epidemie te voorkomen.

Er zijn namelijk steeds meer patiënten die opiaten voorgeschreven krijgen. En opiaten hebben veel bijwerkingen, zelfs dodelijke gevallen komen voor.

Lichamelijke en geestelijke verslavingen komen ook steeds meer voor, niet alleen bij opiaten maar ook bij vele andere middelen die ingezet worden bij ernstige zenuwpijnen.

Enkele Europese landen hebben ook deze groepen medicijnen al ingedeeld in klassen eens medicijnen met gevaar op verslaving.

5 jaar geleden: opiaat alternatief ontwikkelen


Wij zagen deze bui al hangen vijf jaar geleden. Dat was voor ons een reden om met ons pijnstillend crème project te beginnen. Nu gebruiken over de hele wereld in aantal artsen al onze crème. Er wordt ook gezien dat sommige patiënten met onze crème de opiaten kunnen afbouwen. Bovendien geeft de crème geen bijwerkingen.

Zie verder: https://neuropathie.nu/opiaten-en-andere-pijnstillers-steeds-meer-problemen-fenytoine-ipv-opiaten/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten