donderdag 1 augustus 2019

Pijnarts onder de indruk van snelle pijn reductie

Werkeloze arts na fenytoine creme?


Een pijnspecialist uit Ontario die onze fenytoine creme kent en inzet kreeg een patienten verhaal die hij met ons deelde.

Hij schreef me:
Beste Jan,
Dit kan ons werkloos maken. Jullie fenytoine creme lijkt de pijncyclus via de huid te stoppen. Het regelt niet alleen de pijn maar stopt de pijncyclus, en leidt tot genezing!
Hoop dat alles goed is, dit is allemaal heel spannend. Dr A
Hij schreef daarover expliciet :

 It seems to stop the cutaneous magnification and reverberation cycle. It does not not only control the pain but stops the pain cycle, cure!


Snelle pijnreductie

Pijn na een rotator-cuff letsel reageerde snel
op de behandeling met fenytoine creme

De Patient schreef:


Ik wilde U graag informeren over mijn gebruik van je actuele fenytoïne-crème 15%.

Fibromyalgie pijn


Ik heb het gebruikt zoals je hebt voorgeschreven voor fibro-achtige pijn en het was "OK" maar de meest opmerkelijke reactie was op een nieuw begin van rotator-cuff-letsel (schouderpijn).

Schouderpijn


Ik bracht het aan op de schouder toen traditionele behandelingen niet werkten en ik niet kon slapen vanwege het ongemak. Binnen 30-60 minuten was de pijn verdwenen naar een doffe milde pijn.

Een enkele toepassing verlichtte de pijn daar waar traditionele medicatie dat niet kon en leek de pijn 2-3 dagen buiten de deur te houden. Ik blijf het nu gebruiken als de blessure-pijn verergerd en tot nu toe blijft het elke verergering verlichten.

Kniepijn na knieprothese


 Ik heb het ook toegepast toen ik intense kniepijn had. Na een paar jaar geleden een knievervanging te hebben gehad, merk ik dat als ik meer dan 15 minuten sta en overmatig loop zonder een pauze te nemen, mijn knie extreem pijnlijk wordt, zelfs met orale pijnstillers.

Een enkele dosis Fenytoine-crème voor het slapengaan lijkt de pijn te verlichten, opnieuw binnen 30 minuten of zo. Over het algemeen zal die ene applicatie de pijnsignalen doorbreken en de volgende dag word ik weer wakker met mijn knie goed. Ik begrijp niet precies hoe het werkt, ik weet alleen dat het voor mij lijkt te werken voor deze twee problemen.

Dus bedankt voor een onverwacht voordeel van deze crème! Aarzel niet om mijn ervaring te delen met al uw collega's die met u werken aan het gebruik van Fentoine-crème enz. vriendelijke groeten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten